Rosso-nerii, de toată jena în derby-ul play-off-ului!

 

CSM Reșița a pierdut ieri în deplasarea de la Șoimii Lipova, 1-0 pentru arădeni, după o prestație de nicio culoare a roș-negrilor.

 

Ocupanta locului secund în Seria 8 din Liga 3 a învins meritat liderul. Și nu pentru că arădenii ar fi arătat un fotbal deosebit, ci grație oaspeților, care parcă și-au propus să facă o demonstrație de „cum să ataci tot meciul și să nu-ți creezi ocazii de gol”. Și-au creat în schimb gazdele, au avut și o bară, s-a opus și Zimmermann, astfel că reșițenii au scăpat ieftin cu un singur gol încasat (David Pop, min. 44). După această victorie, „șoimii” s-au apropiat la doar 2 puncte de locul 1, antrenorul Adrian Abrudean declarând că „despre importanța acestor trei puncte nici nu are rost să mai vorbim. Pe noi ne interesează însă să ajungem la baraj, indiferent că e primul sau al doilea loc”.

 

De partea cealaltă, tehnicianul rosso-nerilor nu i-a putut folosi în acest meci pe închizătorii Popescu și Mensah, accidentați, însă a avut la dispoziție formula completă în linia ofensivă. Au dezamăgit toți, în frunte cu Chera, Drăghiceanu și Gakou. „Am suferit mult la faza de construcție, pentru că acolo avem jucători accidentați care erau motorul echipei. Lipova este o echipă pragmatică, care, dacă înscrie, se închide foarte bine și e greu să-i dai gol. La ultimul meci pe care l-am jucat acasă cu ei, în momentul în care am înscris s-au deschis și am mai marcat de două ori. Este o echipă bună, echilibrată, care se așează bine în teren în momentul în care dau gol. Pe urmă, au știut bine ce aveau de făcut”, a spus după meci Călin Cheregi.

 

Acesta i-a trimis ieri în teren pe: Zimmermann – Bărboianu, Ardei, Dudea, Fota (75, Breșneni) – Rimovecz, Velcotă (70, Dane) – Negru, Chera (46, Petre), Drăghiceanu – Gakou.

 

CSM Reșița încheie seria de trei deplasări consecutive cu două înfrângeri în fața contracandidatelor la locurile de baraj. Iar cu una dintre acestea, Ghiroda și Giarmata Vii, se va reîntâlni în etapa intermediară de miercuri. Timișenii au învins ieri pe Crișul Chișineu Criș cu 6-1 și s-au apropiat la doar 6 puncte de reșițeni, cu patru etape înainte de finalul play-off-ului. Cheregi știe că următoarele meciuri sunt de totul sau nimic: „Trebuie să strângem rândurile, să mergem mai departe. Nu sunt focusat în acest moment pe loc sau pe baraj, sunt focusat pe meciul următor. Mai sunt meciuri în care putem să ne consolidăm ceea ce avem de făcut. Suntem echipa care rămâne pe primul loc, dar urmează meciuri grele, exact așa cum am anticipat de la început. Sunt echipe bune, echilibrate, oricine poate bate pe oricine”.

 

Pentru rosso-neri urmează trei meciuri consecutive pe teren propriu, în 3 mai (ora 18) cu Ghiroda și Giarmata Vii, în 6 mai cu Crișul și în 13 mai cu Șoimii, iar în ultima etapă, pe 20 mai, o nouă deplasare la Ghiroda. Clasament: 1. CSM Reșița – 51 puncte; 2. Șoimii Lipova – 49; 3. Ghiroda – 45; 4. Crișul – 29.

 

Sursă foto: sportarad.ro

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available