Rosso-nerii, la prima victorie în pandemie: CSM Reşiţa – Progresul Ezeriş 4-0 [VIDEO]

Divizionara secundă CSM Reşiţa şi-a măsurat forţele cu campioana judeţeană Progresul Ezeriş, într-un amical de care ambele echipe aveau mare nevoie.

Rosso-nerii reşiţeni n-au mai jucat testele cu U Cluj şi CS Hunedoara, iar Progresul Ezeriş se află în plină campanie de promovare, fruntaşa cărăşeană având şanse mari să acceadă în Liga a III-a. Disputat pe arena Gloria, amicalul a fost în general dominat de gruparea din Valea Domanului, care a reuşit să şi concretizeze pe tabelă superioritatea din teren. Până la pauză, CSM Reşiţa şi-a asigurat un avantaj de trei goluri, reuşitele rosso-nerilor fiind semnate de Breşneni (min. 15), Buş (min. 30) şi Ene (min. 43). După pauză, Vădrariu a stabilit scorul final, 4-0, dintr-un penalty transformat în minutul 67 (video). Un test util, au apreciat la final ambii antrenori.

„Noi ne-am dorit să facem cât mai multe meciuri, să folosim jocul ca un mijloc de antrenament. Din păcate, săptămâna trecută nu am reuşit să disputăm cele două partide pe care le aveam programate. Astăzi, au fost de acord cei de la Ezeriş să vină să joace cu noi, şi le mulţumim pentru asta. Cum am mai spus, toate jocurile de verificare sunt utile, pentru că ne ajută să înţelegem unde ne aflăm. Aşa cum aţi văzut, în continuare am rulat tot lotul avut la dispoziţie, toţi jucătorii valizi, pentru că momentan avem câteva probleme de sănătate. Baghera, Astafei, Vasiu şi Matulevicius sunt accidentaţi, de aceea nu i-aţi văzut în teren astăzi. Vom încheia săptămâna cu un meci la Ripensia Timişoara, iar săptămâna viitoare vom juca alte două amicale, cu ASU Poli şi Dumbrăviţa. Vom intra apoi în linie dreaptă cu ultima fază a pregătirilor şi un singur joc: returul cu Craiova lui Eugen Trică”, a declarat Alex Pelici, antrenorul echipei CSM Reşiţa.

„A fost un joc bun, atât pentru noi, cât şi pentru ei. Am profitat de pauza asta, şi ne-am spus că un amical ar lega mai bine jocul decât un antrenament simplu. Ţinând cont că am jucat la trei zile după meciul oficial cu Victoria Zăbrani, cred că ne-am mişcat binişor, chiar dacă am încasat ceva goluri. Doi băieţi ne-au lipsit astăzi din lot, din cauza serviciului, pentru că aşa e la Liga a IV-a. Apreciez efortul băieţilor şi pot spune că jocul nostru a fost bun pe alocuri”, a spus, la rândul său, Adrian Enăşescu, principalul Progresului din Ezeriş.

Următorul meci amical al echipei CSM Reşiţa este programat sâmbătă, 8 august, când elevii lui Alex Pelici vor juca la Ripensia Timişoara. În ceea ce-i priveşte pe fotbaliştii Ezerişului, aceştia se pregătesc să dea ultima bătălie pentru promovare: duminică, 9 august, formaţia pregătită de Adi Enăşescu joacă la Hunedoara contra Ştiinţei Turceni, campioana Gorjului.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite