Rosso-nerii reşiţeni încă își fac încălzirea. Oltenii le dădură 5! „E bine că s-a întâmplat acum”

Foto Miruna Mihancea

Cel de-al doilea amical al verii a opus CSMR-ului ambiţioasa formaţie FCU Craiova, echipă proaspăt promovată în cel de-al doilea eşalon valoric al fotbalului românesc.

Disputat pe arena din Drobeta Turnu-Severin, jocul-test dintre rosso-nerii lui Pelici şi alb-albaştrii lui Trică a consemnat un succes categoric al „leilor” din Bănie, care s-au impus cu scorul de 5-2. Prima repriză a aparţinut clar oltenilor, care au fructificat aproape toate şansele de gol avute la poarta reşiţeană. La pauză, scorul era deja 4-0, prin golurile marcate de Andrea Compagno (min. 16), Marian Stoenac (min. 20, pen.), Robert Răducanu (28) şi Vlad Pop (39).

La reluare, CSM Reşiţa a ieşit mai mult în ofensivă, dar de înscris au înscris tot oltenii: în minutul 61, Vlad Botia a majorat diferenţa la 5-0. Finalul de meci a consemnat o revenire a reşiţenilor, inclusiv pe tabela de scor. A fost 5-1 în minutul 64, când „leii” şi-au dat autogol, şi 5-2 în minutul 82, când Daniel Ene a perforat poarta olteană. Acesta a fost şi scorul final al unui meci care a dat ambilor antrenori prilejul de a testa diferite formule de joc.

La final, Alexandru Pelici a recunoscut superioritatea echipei din Bănie şi a apreciat jocul drept un test folositor. „A fost un test foarte bun, pentru că am putut să vedem ce avem de corectat. Dacă nu aveam nimic de corectat, nu avea sens să fim aici. E un test util, care ne ajută. În multe momente, atitudinea e cea care contează. Sunt două etape diferite de de pregătire, a noastră, vizavi de cea a Craiovei. Ei sunt în faţa noastră cu vreo două-trei săptămâni, şi asta se vede. Noi venim după cantonament, e normal că nu am avut prospeţime, ei au avut o viteză în plus la orice situaţie de joc. Asta este. E bine că s-a întâmplat acum, pentru că avem timp să corectăm până la campionat”, a declarat Alex Pelici.

Acesta a fost cel de-al doilea joc amical al reşiţenilor, după remiza de acasă, 1-1, contra Şoimilor din Lipova. Mâine, 24 iulie, CSM Reşiţa va disputa al treilea meci de pregătire: de la ora 18.00, rosso-nerii vor juca la Târgu Jiu, contra Pandurilor din localitate.

Sursă foto: Miruna Mihancea

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite