S-a dat START VOT în finală! Votează Banatul Montan – Destinația anului 2021 în România!

 

A început runda finală de votare pentru desemnarea Destinației Anului 2021 din România. Banatul Montan își dispută această titulatură cu Brăila, Iași, Delta Dunării, Oradea și Țara Maramureșului. Marele câștigător va fi anunțat pe 4 septembrie.

 

Campania „Destinația anului 2021 în România” – un proiect media inedit de promovare a destinațiilor turistice din România – a fost lansată în urmă cu două luni. Pentru acest titlu au intrat în competiție zeci de locuri din România, nominalizate pe platforma www.destinatiaanului.ro de mii de internauți. După prima etapă, cea a nominalizărilor făcute de public, doar primele șase au intrat în cursa finală pentru titlul de „Destinația anului 2021 în România” – Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iași, Oradea și Țara Maramureșului.

 

„Timp de 14 zile, două echipe de exploratori au străbătut la pas toate cele șase regiuni finaliste, au filmat locuri de poveste și oameni senzaționali, totul pentru a aduce în fața telespectatorilor Prima TV frumusețea și măreția fiecărei regiuni intrată în competiția finală. Vor fi șapte episoade dedicate regiunilor finaliste, iar în ultimul episod vom afla care este Destinația anului 2021”, transmit organizatorii.

 

Titlul „Destinația anului 2021 în România” va fi acordat în baza votului publicului și a punctajului acordat de exploratori și de juriu. Astfel, până pe 29 august, publicul poate intra pe platforma www.destinatiaanului.ro pentru a vota destinația favorită din cele șase finaliste. După închiderea perioadei de vot, pe 30 august, exploratorii și juriul vor acorda puncte candidatelor. „Pe 4 septembrie vom afla regiunea care a reușit să îi cucerească pe exploratori, jurați, dar mai ales pe voi! Aceasta va primi, într-un episod final al emisiunii de la Prima TV, titlul de Destinația Anului 2021 în România”, mai precizează inițiatorii proiectului.

 

Explicație foto: O minunăție – Lacul Dracului din Cheile Nerei. Este accesibil din trei direcții: Șopotu Nou, Cărbunari, Podul Bei. Sursă foto: FB Banatul Montan

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite