Suntem prezenți și pe

Actualitate

S-a dat startul sezonului de schi și la Văliug

Publicat cu

în

Pârtia de schi de la Casa Baraj a găzduit la sfârșitul săptămânii sute de turiști veniți de peste tot! Distracția, muzica și voia bună au fost cuvintele de ordine pe pârtie, dar și în toată stațiunea Crivaia. Iubitorii de zăpadă s-au putut bucura din plin de aceste zile hibernale, fie că au ales schiurile, placa sau tradiționala sanie.

În ultimele două weekenduri stațiunile montane au fost la mare căutare, numărul de turiști veniți pentru o zi sau două fiind în creștere față de anii precedenți, amănunt încurajator și îmbucurător pentru antrenorii de schi, precum și pentru întreprinzătorii cu afaceri locale care vizează servicii pentru turiști. De la vin fiert la delicatese germane, turiștii pot găsi aproape tot ce au nevoie pentru ca o zi de schi să poată fi numită perfectă.

Școala de schi „Sports Frontier”, înființată în anul 2018, își continuă activitatea în stațiunea Văliug, unde vin din ce în ce mai mulți iubitori de schi alpin. Școala este echipată cu antrenori experimentați, echipamente complete: costum impermeabil care are o membrană rezistentă la frig, o pereche de clăpari, o pereche de schiuri, bețe, recomandată fiind și casca de protecție specială pentru schi împreună cu o pereche de ochelari. În cazul în care lipsește acest echipament, stațiunea beneficiază de centre de închirieri dotate cu astfel de echipamente sportive.

„Pentru turiștii fără experiență în domeniul schiului, și chiar în domeniul turismului montan, am un sfat important: să nu se aventureze pe pârtii fără minimul de cunoștințe necesare în sportul de alunecare pe zăpadă, recomand cu cea mai mare căldură să apeleze la serviciile școlilor de schi, pentru că nu e un sport ușor și nici unul iertător, accidentările pot apărea foarte ușor, iar pe lângă faptul că își periclitează propria sănătate, mai pot deveni și un impediment sau un pericol pentru cei din jur”, a declarat patronul școlii de schi, Alin Tulburean.

Pârtia a fost plină de vizitatori, copii, părinți, care s-au bucurat de un strat consistent de zăpadă, vreme însorită, muzică și mâncare bună. În ceea ce privește respectarea măsurilor de siguranță, acestea au fost respectate pe cât posibil.

Școala de schi „Sports Frontier” oferă servicii individuale, instructorul având câte un singur elev în timpul cursului, evitând instrucția în grupuri. „Sports Frontier” te provoacă să încerci un sport nou, un sport frumos care devine din ce în ce mai popular la nivel național!

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Administrațieo oră în urmă

10.000 de lei pentru cetățenii care fac Reșița Curată! Primăria pune la bătaie și anul acesta premii în bani pentru asociațiile de locatari/proprietari

Administrație3 ore în urmă

40 de secunde pentru un VOT ISTORIC în CJ Caraș-Severin: asocierea cu Primăria Reșița pentru construirea unui SPITAL NOU

Social9 ore în urmă

Zimbrii se adaptează perfect în Munții Banatului. Încă 20 de exemplare vor ajunge în Caraș-Severin

Actualitate12 ore în urmă

Primăria Reșița promovează portul popular din Banatul de Munte. La Casa de Căsătorii a fost deschisă o expoziție permanentă de costume tradiționale

Administrație16 ore în urmă

Romeo Dunca și Marius Isac, față în față cu primarii din județ. Miza: accesarea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale

Actualitateo zi în urmă

Trei zile dedicate artei ceramicii, la Centrul de Tineret Mansarda din Reșița

Sănătateo zi în urmă

SARS-CoV-2 împlinește un an și în Caraș-Severin. Coronavirusul a fost atras mai mult de femei, dar bărbații i-au căzut victime în număr semnificativ mai mare. Cu 50%!

Educațieo zi în urmă

Puțin peste 300 de dascăli din Caraș-Severin au spus DA vaccinării anti-COVID-19 în etapa prioritară, care a început azi!

Actualitate2 zile în urmă

Surprize pregătite de Primăria Reșița în ziua de Dragobete

Administrație2 zile în urmă

Mamografii gratuite. Consiliul Județean Caraș-Severin se implică în lupta împotriva cancerului

Cele mai citite