Suntem prezenți și pe

Actualitate

S-a reluat circulația pe Bulevardul AI Cuza din Reșița

Publicat cu

pe

Astăzi s-a reluat circulația rutieră pe B-dul A.I. Cuza, pe porțiunea cuprinsă între clădirea Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și Blocul 800.

Toate indicatoarele rutiere temporare, care au fost instalate pe timpul lucrărilor, au fost înlăturate. Deși lucrările urmau să dureze 6 luni, Hidroconstrucția și-a respectat angajamentul față de primarul Ioan Popa și a redeschis circulația după doar două luni, înaintea începerii noului an școlar. Singura zonă în care mai sunt finisaje de făcut fiind trotuarele de pe acest bulevard, dar pentru circulația rutieră nu mai sunt nicun fel de probleme.

Astfel că părinții care vor merge să-și ducă copiii la școală, fie la Colegiul Național ”Traian Lalescu”, fie la Școala Gimnazială ”Mihai Peia”, vor avea acces liber și neîngrădit, ca până acum.

Polițiștii rutieri vă recomandă să respectați indicatoarele rutiere și să circulați cu atenție sporită!
Totodată în zona Moroasa, pe străzile Sportului și Petru Maior, până la Piața Traian Vuia, se circulă pe ambele sensuri (îndeosebi aici Poliția vă roagă să circulați cu mare atenție).

ANUNȚ PUBLIC

Serviciul de alimentare cu apă și de canalizare al comunei Dalboșeț, cu sediul în comuna Dalboșeț, str. Principală, nr. 270, jud. Caraș-Severin, CIF: 41198151, Tel: 0255 243 403, email: primariadalboset@yahoo.com, organizează la sediul său, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unor posturi vacante, pentru funcțiile contractuale de: contabil – funcție de execuție / 2 posturi de muncitor necalificat – funcție de execuție. Concursul va avea loc în data de 28.10.2019 la ora 09:00 la sediul Primăriei Dalboșeț, nr.130

Reclamă

Cele mai citite

Copyright © 2019 Toate drepturile rezervate. By INC