Suntem prezenți și pe

Social

Spaima unei mame pentru o clipă de neatenție

Publicat cu

în

O mămică ce se afla într-un parc din Cartierul Moroasa al Reșiței cu cei doi copii ai săi, într-o clipă de neatenție, băiețelul femeii – care avea în jur de 3 ani – a părăsit locul de joacă.

În momentul în care femeia a realizat că băiețelul ei nu se mai află la locul de joacă a început disperată să îl caute în zona din apropierea parcului.

O clipă de neatenție a costat-o pe mamă câteva momente de agonie și un avertisment verbal din partea unei patrule de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Reșița, care se afla în timpul serviciului de patrulare în acel cartier.

Patrula formată dintr-un polițist și o polițistă a găsit băiețelul singur, pe marginea unei străzi din Cartierul Moroasa, în jurul orei 16.40, care plângea și părea să fie pierdut de familie. Aceștia au acționat prompt și au contactat colegii din cadrul Biroului de Investigații Criminale pentru a-i sprijini în efectuarea de verificări a zonei, încercând în același timp să liniștească băiețelul și să îl ajute să își găsească familia.

Întreg evenimentul a durat aproximativ jumătate de oră, polițiștii reușind să găsească femeia și să reunească familia, atenționând-o evident pe mamă ca pe viitor să își supravegheze copiii în mod responsabil. Din fericire băiețelul, deși s-a ales cu o sperietură zdravănă, nu a suferit nici-o traumă fizică iar această familie a avut norocul prezenței oportune și intervenției imediate a poliției.

Deși acest eveniment a avut finalul unei povești americane, ar putea constitui și un semnal de alarmă privind responsabilizarea părinților.

 

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Actualitate3 ore în urmă

Crowdfunding pentru tipărirea primei benzi desenate despre orașul post-industrial Anina

Administrație4 ore în urmă

Concurs de oferte pentru o investiție de 22,5 milioane de lei

Justiție8 ore în urmă

DEZVĂLUIRI. Fost director al Combinatului din Reșița, dovedit „unul dintre cei mai mari criminali ai regimului comunist”!

Administrație17 ore în urmă

10.000 de lei pentru cetățenii care fac Reșița Curată! Primăria pune la bătaie și anul acesta premii în bani pentru asociațiile de locatari/proprietari

Administrație19 ore în urmă

40 de secunde pentru un VOT ISTORIC în CJ Caraș-Severin: asocierea cu Primăria Reșița pentru construirea unui SPITAL NOU

Socialo zi în urmă

Zimbrii se adaptează perfect în Munții Banatului. Încă 20 de exemplare vor ajunge în Caraș-Severin

Actualitateo zi în urmă

Primăria Reșița promovează portul popular din Banatul de Munte. La Casa de Căsătorii a fost deschisă o expoziție permanentă de costume tradiționale

Administrațieo zi în urmă

Romeo Dunca și Marius Isac, față în față cu primarii din județ. Miza: accesarea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale

Actualitate2 zile în urmă

Trei zile dedicate artei ceramicii, la Centrul de Tineret Mansarda din Reșița

Sănătate2 zile în urmă

SARS-CoV-2 împlinește un an și în Caraș-Severin. Coronavirusul a fost atras mai mult de femei, dar bărbații i-au căzut victime în număr semnificativ mai mare. Cu 50%!

Cele mai citite