Spaima unei mame pentru o clipă de neatenție

O mămică ce se afla într-un parc din Cartierul Moroasa al Reșiței cu cei doi copii ai săi, într-o clipă de neatenție, băiețelul femeii – care avea în jur de 3 ani – a părăsit locul de joacă.

În momentul în care femeia a realizat că băiețelul ei nu se mai află la locul de joacă a început disperată să îl caute în zona din apropierea parcului.

O clipă de neatenție a costat-o pe mamă câteva momente de agonie și un avertisment verbal din partea unei patrule de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Reșița, care se afla în timpul serviciului de patrulare în acel cartier.

Patrula formată dintr-un polițist și o polițistă a găsit băiețelul singur, pe marginea unei străzi din Cartierul Moroasa, în jurul orei 16.40, care plângea și părea să fie pierdut de familie. Aceștia au acționat prompt și au contactat colegii din cadrul Biroului de Investigații Criminale pentru a-i sprijini în efectuarea de verificări a zonei, încercând în același timp să liniștească băiețelul și să îl ajute să își găsească familia.

Întreg evenimentul a durat aproximativ jumătate de oră, polițiștii reușind să găsească femeia și să reunească familia, atenționând-o evident pe mamă ca pe viitor să își supravegheze copiii în mod responsabil. Din fericire băiețelul, deși s-a ales cu o sperietură zdravănă, nu a suferit nici-o traumă fizică iar această familie a avut norocul prezenței oportune și intervenției imediate a poliției.

Deși acest eveniment a avut finalul unei povești americane, ar putea constitui și un semnal de alarmă privind responsabilizarea părinților.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite