„Să spălăm rușinea!”. CSM Reşiţa a plecat la Bacău după puncte. Puncte, nu punct!

După un 0-4 neaşteptat şi dureros, pe teren propriu, contra Petrolului din Ploieşti, CSM Reşiţa vrea neapărat victoria la prima deplasare din noul sezon. În etapa a treia a ligii secunde, elevii lui Alex Pelici vor evolua în fieful nou-promovatei Aerostar Bacău, grupare aflată şi ea în criză de puncte, după două eşecuri în primele două runde.

Rosso-nerii iau în calcul doar varianta victoriei pe terenul moldovenilor. „În legătură cu meciul de la Bacău, pot spune că întâlnim o echipă rănită, o echipă care are zero puncte după două jocuri. Este o nou-promovată, va juca pe teren propriu şi cu siguranţă se va motiva foarte bine, pentru că vrea să-şi adjudece punctele puse în joc. Noi trebuie să spălăm imaginea lăsată de rezultatul ruşinos de sâmbăta trecută, să păstrăm părţile bune din jocul nostru şi să fim foarte atenţi la finalizare, pentru că trebuie să înscriem. E normal să fim supăraţi după rezultatul cu Petrolul, dar nu stă nimeni să ne plângă; trebuie să trecem peste această înfrângere, pentru că sportul îţi dă şansa ca la meciul următor să îţi iei revanşa”, a declarat antrenorul rosso-nerilor, Alexandru Pelici.

La rândul său, preşedintele Cristian Bobar aşteaptă o victorie care să spele ruşinea din partida cu Petrolul. „Am plecat de joi spre Bacău și vreau să spun că mergem cu gândul la victorie. Vrem să spălăm rușinea cu Petrolul Ploiești din etapa precedentă. După această primă înfrângere, toată lumea este supărată. În cadrul echipei atmosfera nu este una foarte plăcută, dar nu suntem în situația în care să picăm în cealaltă extremă. Cu toții suntem concentrați la jocul cu Aerostar, avem jucători profesioniști și mergem să obținem un rezultat pozitiv. Este clar că nu ne-a picat bine acel eșec la scor cu Petrolul. Din fericire, nu avem probleme de lot pentru jocul de sâmbătă, toți jucătorii fiind apți din acest punct de vedere”, a spus şeful din Valea Domanului.

Partida CS Aerostar Bacău – CSM Reşiţa, joc programat în cadrul etapei a treia, se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena „Aerostar”.

Foto: Miruna Mihancea

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available