Sărbători cu infracţiuni. Sute de sesizări prin 112 soluționate de poliţiştii cărăşeni 

 

Minivacanţa de Crăciun nu a fost lipsită de incidente în Caraş-Severin. Poliţiştii au intervenit pentru soluţionarea a peste 250 de sesizări venite din partea cetăţenilor şi au constatat peste 50 de infracţiuni.

 

În perioada minivacanţei de Crăciun, poliţiştii cărăşeni au desfăşurat în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice, 84 de acţiuni pe raza judeţului şi au aplicat, pentru abaterile de la normele legale, 529 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 226.000 de lei. De asemenea, polițiștii au intervenit pentru soluționarea a 256 de sesizări venite din partea cetățenilor, din care 210 prin numărul unic de urgenţă 112.

 

„Au fost sesizate 51 de infracțiuni, dintre acestea 29 fiind infracțiuni contra persoanei, şase contra patrimoniului și 11 infracțiuni la regimul rutier. Polițiștii au prins în flagrant delict şase persoane bănuite de comiterea de infracțiuni, au reținut 26 de permise de conducere și au retras 25 de certificate de înmatriculare”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, Alina Boeru. De asemenea, un bărbat pe numele căruia era emis un mandat european de arestare a fost depistat, chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, în oraşul Bocşa. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Caraș-Severin până la definitivarea procedurilor de extrădare către autoritățile italiene.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available