Mesaje false primite de contribuabili, în numele ANAF!

 

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) atenționează asupra unei campanii de mesaje false, transmise în numele instituției, referitoare la RO e-Factura.

 

Prin astfel de mesaje, contribuabililor li se solicită Fișele Client și Fișa Furnizor (dacă este cazul) pentru facturile emise și primite în luna curentă, pentru verificarea setărilor în sistemul eFactura, semnalează Serviciul comunicare și relații din cadrul ANAF.

 

„Evident că acest mesaj nu este transmis de ANAF și recomandăm să nu se dea curs unor astfel de solicitări! Reiterăm următoarele: nu deschideți aceste emailuri; nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut; nu transmiteți bani către conturile menționate!”, transmit reprezentanții ANAF, printr-un comunicat de presă.

 

Serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat pentru o comunicare securizată cu Agenția Națională de Administrare Fiscală. De asemenea, contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF – 0314039160.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available