Sărbători în siguranță! Peste 170 de poliţişti sunt la datorie în Caraș-Severin

Pentru a ne bucura în liniște de Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului, peste 170 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin sunt la datorie, în medie, zilnic, în intervalul 22-25 aprilie, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea producerii oricăror evenimente antisociale.

 

Prioritatea polițiștilor atât în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, cât și în următoarea perioadă constă în prevenirea și descurajarea oricăror fapte de natură să tulbure liniștea și siguranța cetățenilor, precum și în asigurarea intervenției rapide în cazul în care sunt sesizate evenimente de natură a periclita ordinea și siguranța publică. În această perioadă sunt la datorie atât polițiști din structurile de ordine publică, cât și poliţişti de la structurile de poliție rutieră și poliție transporturi, iar în cadrul activităților curente sunt angrenați și polițiști de la celelalte structuri: investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

 

Polițiștii vor fi prezenți și în proximitatea lăcașurilor de cult de pe raza județului, în stațiunile turistice, precum și la manifestările cultural-artistice (rugi), organizate în perioada 24-26 aprilie în mai multe localități din județ, pentru a preveni orice fel de evenimente nedorite și pentru a fluidiza traficul rutier.

 

De asemenea, poliţiştii rutieri acționează cu toate mijloacele tehnice din dotare pentru monitorizarea traficului rutier pe drumurile publice din județ, cu scopul de a preveni și a combate principalele cauze generatoare de accidente rutiere și a crește gradul de siguranță rutieră.

 

În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist, ori sunaţi la 112 – Apelul Unic de Urgenţă!

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite