O companie multinațională, alături de CSM Reșița. Grație suporterilor rosso-neri

 

După Smithfield România, companie națională care s-a alăturat la începutul campionatului grupării de sponsori locali ai clubului de fotbal din Valea Domanului, acum, când CSM Reșița este foarte aproape de promovare în Liga 2, și o companie multinațională a ales să fie partener al rosso-nerilor.

 

La fel ca în cazul companiei Smithfield, și de această dată suporterii echipei reșițene au avut un rol determinant în atragerea sponsorului. Atunci, în octombrie 2021, după cum declara președintele clubului, Cristian Bobar, „un membru al galeriei rosso-nere ne-a pus în legătură cu reprezentanții Smithfield. Apoi le-am făcut o prezentare a clubului, le-am explicat ce înseamnă CSM Reșița, de la centrul de copii și juniori până la echipa mare. Au vrut să știe ce proiecte avem și, în final, au venit alături de noi”.

 

Al doilea sponsor de marcă al clubului de fotbal din Valea Domanului este o companie de transport internațional, specializată în soluții logistice personalizate, cu HUB-uri în Marea Britanie, Olanda și România. „Avem plăcerea de a anunța începutul unei noi colaborări. Firma KLG Europe este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii logistice din Europa, iar în zona de vest are punctul de lucru în Timișoara. O firmă alcătuită din oameni profesioniști, care asigură servicii de transport rutier, aerian, maritim, grupaje, feroviar, express, se alătură clubului nostru. Această colaborare se datorează galeriei Guardia Ultra, iar pentru acest lucru vă mulțumim!”, este mesajul public transmis suporterilor rosso-neri de către conducerea CSM Reșița.

 

În campionat, reamintim, echipa reșițeană conduce detașat în Seria a VII-a a Ligii 3, având asigurată calificarea la barajul pentru promovarea în liga secundă. Până atunci, mai sunt de jucat șase etape din play-off. Prima dintre acestea are loc mâine, 22 aprilie, la ora 17, când CSM Reșița va juca în deplasare, la Pandurii Târgu Jiu.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available