SC Turist Semenic a intrat în faliment. C-un picior!

Primarul Ioan Popa spune că încă se mai uită cu jind la clădirea de vizavi de primărie. Și că vestea bună ar fi că instanța a stabilit falimentul SC Turist Semenic! Desigur, decizia nu este definitivă, ea fiind contestată la Curtea de Apel.

Și tot Ioan Popa explică și de ce este, pentru reșițeni, falimentul SC Turist Semenic o veste bună. „Eu am fost înăuntru, în Hotelul Semenic, cu arhitecta Miha Copia, am măsurat camerele, se pretează la un hotel de 3 stele, cu câteva sute de paturi. Este ceva ce Reșiței îi lipsește. Dacă va intra în faliment firma, clădirile vor fi mai ușor de cumpărat, nu mai trebuie acordul actualilor proprietari și sunt investitori care au venit și s-au interesat de clădire. Oricum, în caz de lipsă de investitori, Primăria e dispusă să-l cumpere și să-l transforme în hotel”, spune edilul-șef.

De altfel, și în situația insolvenței, Primăria Reșița a avut mai multe tentative de a cumpăra clădirea sau de a compensa anumite datorii, dar, de fiecare dată, actualii proprietari au cerut mai mult decât face această clădire.

Și tot ca veste bună, primarul Ioan Popa a mai adăugat că proprietarii au donat Primăriei clădirea și terenul fostului Hotel Constructorul, donație pe care ieri consilierii locali au acceptat-o în ședința ordinară.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite