„Scheme de hoție nerușinată în Caraș-Severin!”. Romeo Dunca: Jaful din banul public s-a împărțit între doi reprezentanți de partide politice!

ADVERTORIAL. PMP e un partid de dreapta. Foarte adevărat! Dar nu toți cei din acest partid sunt. Aici, la noi, PMP-ul face alianțe și cu stânga dacă acestea rezolvă interesele d-lui Ionuț Popovici. Analizați situația alianțelor pentru majorități în CL din comunele Carașului și veți vedea.

www.facebook.com/tomaceugen/posts/3937871689570821

În 2016, PMP a făcut o alianță rușinoasă în CJ CS, în urma căreia PSD-ul lui Mocioalcă prin Silviu Hurduzeu a ajuns la putere. În acest fel, jaful din banul public s-a împărțit între cei doi reprezentanți de partid. Mocioalcă a păstrat influența la banii furați de la popor prin Direcția județeană de drumuri via Bejeriță, Știka și firmele de sub influența lor, iar PMP-ul prin Ionuț Popovici a făcut regulile la DGASPC. În acest fel, această direcție a ajuns să adăpostească persoane care nu au nici o treabă cu protecția socială, încasând salarii nemeritate.

Persoanele asistate, prin scheme de hoție nerușinată, au ajuns să extragă din bugetul unui județ vandalizat până la 6000 euro/asistat. Trist e că o mare parte din sume nu au servit persoana asistată, ci doar asocierea canceroasă gestionată de reprezentantul PMP.

Din acest motiv, dle Tomac, deși m-ați convins că dv. și marea majoritate a PMP-ului sunteți persoane oneste, puteți face astfel de afirmații numai după ce vă faceți curățenie în propriul partid. Ce folos că în Parlament nu, dacă în teritoriu da?…

Romeo Dunca,

președinte CJ Caraș-Severin

(P)

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite