Andrei Plujar (USR PLUS): „Din păcate, nu văd pe lista PNL pentru Parlament oameni ca Ioan Popa, oameni #altfel”

ADVERTORIAL. Județul Caraș-Severin are resurse incredibile de dezvoltare și nu o să înțeleg niciodată de ce politicienii noștri, de-a lungul timpului, nu au făcut nimic pentru a-l dezvolta! Doar în domeniul turismului, județul nostru putea fi în top, dar din păcate astăzi este în paragină. Dacă ne gândim la Băile Herculane sau la Muntele Semenic, e suficient să vedem dimensiunea nepăsării și a jafului la care a fost supus.

Dovada că se pot schimba lucrurile și că factorul uman la nivel de decizie este esențial o avem la Reșița, unde un primar curajos, cu viziune și voință, reușește să dea un alt curs orașului. Din păcate, nu văd pe lista PNL pentru Parlament oameni ca Ioan Popa, oameni #altfel, care să aibă capacitatea și dorința de a porni motoarele acestui județ. Aceiași politicieni de carieră, înghesuiți pe listele de partid, vor face același lucru ca până acum: nimic!

Cred că locuitorii din Caraș Severin au înțeles că e nevoie să dea credit oamenilor noi, de aceea le transmit să aibă curaj și să fie convinși că doar votând #altfel pot schimba destinul acestui județ!

Andrei Plujar,

candidat USR PLUS Caraș-Severin

pentru Camera Deputaților

(P)

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite