Noile dezvăluiri ale președintelui Dunca vor declanșa furtuna în PSD: Mocioalcă și ai lui ar face bine să-și ia niște Rudotel. „În special Hurduzeu!”

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, anunţă că urmează să facă, în cursul acestei săptămâni, dezvăluiri importante, bazate pe documente pe care le va prezenta public, despre combinații deocheate făcute cu banii publici de vechea conducere a CJ.

Într-o postare publică pe pagina sa de socializare, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, anunţă că va fi furtună în PSD după ce, săptămâna aceasta, va prezenta într-o conferinţă de presă, cu documentele pe masă, primele dovezi ale dezastrului pe care l-a găsit la Consiliul Judeţean. Şi, anticipând că toate acestea vor provoca agitație în PSD, îi invită pe Silviu Hurduzeu şi pe colegii săi de partid să se aprovizioneze cu… Rudotel. „Și dacă tot au lăsat liberalii mall-urile deschise, luaţi nişte Rudotel. O să fie mare nevoie la voi în PSD. În special pentru Hurduzeu”, a precizat Dunca într-o postare replică la mesajul transmis de Ion Mocioalcă referitor la decizia Guvernului de a lăsa mall-urile deschise, nu și piețele. „Nici nouă, vechilor PSD-işti şi firmelor noastre de casă, nu ne pasă de voi. Doar că noi suntem mai rafinați şi vă sifonăm la fondurile județene alocate pentru reparații și întreținere fără să aveți habar cum. Acesta ar fi trebuit să fie mesajul corect, sincer, pe care bossul din Mehedinți cu iubire față de cărăşeni era bine să-l fi lansat. Dar să lăsăm câteva zile libere înaintea furtunii de săptămâna viitoare când, la o conferință de presă, vom prezenta şi primele hârtii”, spune Romeo Dunca.

Iar în avanpremiera acestor dezvăluiri, preşedintele Consiliului Judeţean oferă un exemplu, de la Centrul de Plasament „Casa Noastră” din Zăgujeni, ce aparţine de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, aflată în subordinea CJ: „Astăzi, 8 copii fără nevoi speciale sunt îngrijiți de 34 de angajați. 108.000 lei, cheltuieli administrative pe luna trecută. 150.000 de lei, cheltuieli salariale. Adică, matematic, 53.000 euro/8 = peste 6.000 euro/lună/copil. Concluzia: Dacă copiii nu ar fi fost prioritatea dumneavoastră, cum aţi mai fi  distribuit din bugetul judeţean bănuţii înspre gestiunea şefilor aleși pe considerente politice? Deoarece sunt convins că o parte a celor ce efectiv lucrează şi au competență fie nu au acoperire suficientă, fie au salarii mici. Continuaţi să postaţi, domnule Hurduzeu, în speranța că prostiţi poporul şi fugiţi sub imunitate, la pachet cu Mocioalcă şi Popovici, în Parlament la București. Şi nu uitaţi vorba ministrului de interne Marcel Vela: Suntem cu ochii pe voi!”.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available