Se caută parteneri pentru salvarea celui mai important monument istoric balnear din România

Asociația Locus caută 30 de companii, definite de pasiune, responsabilitate și voința de a schimba țara, care să devină partenere în Herculane Project.

Tinerii arhitecți care au reușit să execute lucrări de peste 70.000 de euro, pentru punerea în siguranță a clădirii Băile Neptun din Herculane, mai au nevoie de sprijin pentru finalizarea proiectului.

„Mai avem încă puțin și finalizăm această etapă de salvare a Băilor Neptun, cel mai important monument istoric balnear din România. 30.000 euro ne despart de acest moment unic pentru Herculane. Căutăm 30 de companii care doresc și pot să ne sprijine în acest demers. Le oferim: prezența siglei pe site-ul www.herculaneproject.ro; prezența siglei pe materialele grafice și video ale proiectului, inclusiv bannere; crearea unei plăcuțe ce va conține toți sponsorii din mediul privat, care va fi montată pe Baia Neptun, la finalul etapei de punere în siguranță a monumentului; un tur privat al Băilor; transparență și comunicare funky; băi fierbinți și sulfuroase; un kit complet pentru o baie reușită și mulțumiri infinite”, arată Oana Chirilă, reprezentanta Herculane Project, al cărei apel este ca fiecare din cele 30 de companii să contribuie la proiect cu 1.000 de euro.

Cei care doresc să se implice în Herculane Project trebuie să trimită un e-mail la adresa contact@herculaneproject.ro, iar reprezentanții Asociației Locus îi vor contacta.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available