Se închid și ultimele centre de vaccinare anti-COVID din Caraș-Severin. Voucherele vor putea fi ridicate de la sediul DSP din Reșița

 

Ultimele cinci centre de vaccinare împotriva COVID-19 care mai funcționează la această dată în Caraș-Severin vor fi desființate începând cu data de 1 mai, iar întreaga activitate de imunizare va fi preluată de medicii de familie. Decizia a fost luată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, la propunerea Direcției de Sănătate Publică (DSP).

 

După restrângerea activității centrelor de vaccinare anti-COVID-19 cauzată de adresabilitatea extrem de redusă, în Caraș-Severin au rămas funcționale cinci centre – la Reşiţa, Caransebeş, Oraviţa, Oţelu Roşu şi Băile Herculane –, însă și acestea vor fi desființate, conform unei hotărâri adoptate de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Ultima zi de funcționare a centrelor de vaccinare este astăzi, 30 aprilie. Începând de mâine, 1 mai, dozele de vaccin vor fi păstrate în depozitul Direcţiei de Sănătate Publică şi vor fi eliberate medicilor de familie la cerere, în funcţie de numărul de solicitări, imunizarea urmând să fie făcută exlusiv în cabinetele acestora.

 

Odată cu închiderea centrelor de vaccinare, voucherele destinate persoanelor care s-au vaccinat împotriva infecției cu coronavirus cu schemă completă începând cu 31 august 2021 vor fi preluate de Direcţia de Sănătate Publică și cei care nu au intrat încă în posesia lor le vor putea ridica de la sediul instituției din Reşiţa.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite