Se închide traficul auto pe pasajul de la Nera! Șoferii au la dispoziție rute alternative

 

Primăria Reșița anunță demararea lucrărilor de consolidare a pasajului de la Nera. Lucrările vor începe mâine, 9 aprilie, pe durata de execuție acestora traficul urmând să fie restricționat.

 

Noile restricții de trafic impuse de lucrările la pasajul din Centrul Civic al municipiului Reșița au fost anunțate astăzi, de către primarul Ioan Popa. Edilul a explicat de ce este necesară închiderea completă a circulației: „De mâine (marți, 9 aprilie, n.r.) vom închide circulația pe podul de la Doman pentru că trebuie să schimbăm șapte grinzi. Scoatem afară grinzile fisurate de deasupra râului Doman și va trebui să venim cu toată infrastructura – grinzi noi, hidroizolație, straturi de beton succesive, armătură, șapă și să punem șina de tramvai. Pentru că aici este singurul loc din oraș unde n-am putut închide calea de rulare”.

 

Circulația va fi închisă pe o perioadă de cel mult 90 de zile, iar pentru a minimiza disconfortul cauzat de această restricție și pentru a facilita deplasarea au fost stabilite rute ocolitoare, inclusiv pe sub pasaj, semnalizate corespunzător pentru a nu se crea blocaje. Pentru traseul Muncitoresc – Luncă – Govândari și sens invers, variantă alternativă de ocolire recomandată este strada G.A. Petculescu. „Sfătuiesc reșițenii care vin din Muncitoresc și vor să acceseze centru, Lunca și Govândari să facă dreapta la Poșta Veche și, de acolo, pe lângă Casa de Cultură, să meargă pe G.A. Petculescu, înspre Govândari sau Luncă. Cei care vor veni dinspre zona BCR – Nera vor trebui să treacă pe lângă pasajul de la Doman și vor fi conectați pe partea cealaltă. Va fi un stres în zona centrală și tocmai de aceea este important ca reșițenii să cunoască aceste lucruri”, a precizat primarul Ioan Popa.

 

Lucrările de consolidare a pasajului sunt executate în cadrul proiectului de reintroducere a transportului electric în Reșița ce presupune înnoirea parcului de material rulant și amenajarea infrastructurii de transport.

 

https://www.facebook.com/ioanpopaoficial/videos/453037397156574

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available