Se lucrează în Moroasa! Se apropie de finalizare (și) modernizarea străzii Codrului

 

Lucrările de modernizare a mai multor străzi din cartierul Moroasa 1 au demarat în primăvara acestui an, fiind derulate de Primăria Reșița prin Direcția de Întreținere și Reparare a Patrimoniului Consiliului Local.

 

Prima stradă reabilitată din cartierul Moroasa 1 a fost Caen, a urmat strada Gheorghe Șincai și, acum, proiectul de modernizare demarat de Primăria Reșița continuă cu strada Codrului. „Astăzi, colegii de la Direcția de Întreținere și Reparare a Patrimoniului Consiliului Local toarnă stratul final de asfalt. Lucrările includ și refacerea integrală a trotuarelor”, au transmis reprezentanții Primăriei Reșița.

 

În proiectul de modernizare din cartier mai este cuprinsă și strada Căpitan Poptelecan. „Pentru această stradă trebuie să așteptăm finalizarea lucrărilor de introducere a noii rețele de apă și canal. În primăvară continuăm și acolo”, precizează primarul Ioan Popa.

 

Lucrările sunt executate de angajații Direcției de Întreținere și Reparare a Patrimoniului Consiliului Local și sunt finanțate de la bugetul local.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available