UPDATE. Semifinală națională pe Stadionul Gloria! Go, Locos!

 

Reșița Locomotives este și anul acesta la un pas de finala Campionatului național de Fotbal American. Semifinala se joacă astăzi, de la ora 13.00, pe Stadionul Gloria din Govândari.

 

Adversar al echipei reșițene este Mureș Monster, formație clasată pe locul 3 în sezonul regular, după ce a pierdut cu 29-14 partida disputată la Reșița. Gazdele pornesc, așadar, cu prima șansă în meciul de astăzi, o nouă victorie aducând Locomotivelor reșițene calificarea în finală. Fază în care și-a asigurat deja calificarea multipla campioană Bucharest Rebels, învingătoare în semifinala de ieri cu Cluj Crusaders.

 

 

Echipa gazdă promite un joc spectaculos. „Vă așteptăm duminică, 12 noiembrie, ora 13:00, la stadionul Gloria, unde vom juca semifinala împotriva celor de la Mureș Monsters. Va fi un meci spectaculos și ne dorim să avem alături de noi cât mai mulți susținători.”, este mesajul transmis reșițenilor de către Locos, grupare care anul trecut a fost învinsă în semifinalele competiției.

 

Să fie, deci, spectacol, dar să fie și victoria lui Locos!

 

Sursă foto: Csibi Csaba

 

UPDATE

 

Victorie a echipei reșițene, 24-12, și calificare în finală! Felicitări!

 

„Este un an special pentru Reșița Locomotives, deoarece împlinesc 10 ani de la fondare. Cu această ocazie, dorim să transmitem un sincer „Mulțumesc!” fanilor noștri, jucătorilor, echipei de management și sponsorilor noștri. Fără sprijinul vostru, această performanță nu ar fi fost posibilă!
Finala promite să fie una incendiară, deoarece Reșița Locomotives se va întâlni cu echipa campioană de anul trecut, Bucharest Rebels. Ambele echipe sunt cunoscute pentru talentul și determinarea lor, așa că suntem nerăbdători să vedem cine va ridica trofeul în acest an.
Vă invităm pe toți să ne susțineți în finala campionatului și să ne ajutați să aducem acasă trofeul! Fiecare încurajare contează și suntem mândri să avem alături o comunitate atât de pasionată de fotbalul american.
Hai, Reșița Locomotives! Să ne facem orașul mândru și să demonstrăm că suntem cea mai puternică echipă din țară!”, au transmis reprezentanții Reșița Locomotives, după calificarea în finală.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite