„Semne bune” anul are! Peste 500 de sancțiuni aplicate de polițiștii cărășeni în minivacanța de Revelion

 

Poliţiştii cărășeni au acționat zilnic, în minivacanța de Revelion, pentru ca cetățenii să petreacă în siguranță zilele libere de la începutul lui 2023.

 

Pentru menținerea ordinii și liniștii publice, în perioada 30 decembrie-2 ianuarie, polițiștii au desfășurat 77 de acțiuni și controale, în cadrul cărora au fost aplicate 558 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 164.000 de lei

 

În urma abaterilor constatate la regimul rutier, au fost reținute 24 de permise de conducere și au fost retrase 22 de certificate de înmatriculare. De asemenea, polițiștii au intervenit la 262 de sesizări, dintre care 196 primite prin Sistemul Național Unic de Apeluri de Urgență 112. Totodată, au fost înregistrate 63 de infracțiuni, dintre care 33 de infracțiuni contra persoanei, 14 contra patrimoniului și 5 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

 

Un lucru îmbucurător a fost faptul că, în această perioadă, nu au fost înregistrate accidente rutiere grave pe drumurile publice din Caraș-Severin. În acest sens, pentru prevenirea accidentelor rutiere, ieri, între orele 15.00-19.00, polițiștii rutieri din Caraș-Severin au desfășurat o acțiune în sistem cascadă, pe DN 6, în același interval orar cu polițiști rutieri din Timiș, Mehedinți și Dolj. În urma acțiunilor au fost verificate aproape 200 de autovehicule, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate în total 119 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 28.000 de lei, cele mai multe, 71 de sancțiuni, pentru depășirea limitelor de viteză.

 

Mulțumim celor care au respectat prevederile legale pentru ca Sărbătorile de Iarnă să fie petrecute în siguranță și urăm tuturor să aibă un An Nou cu sănătate, liniște și bucurii! Polițiștii cărășeni sunt în continuare, și în acest an, în sprijinul și în slujba comunității, acționând pentru apărarea vieții, integrității corporale și libertății persoanelor, precum și pentru protejarea bunurilor și a siguranței cetățenilor”, transmit  oficialii Inspectoratului de Poliție Județean.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite