„Și la noapte… spălăm conducte la Caransebeș”

Aquacaraș a început să-și facă un obicei din a curăța noaptea conductele din rețeaua de apă pe care o gestionează în municipiul Caransebeș.

Noaptea trecută, Aquacaraș a programat lucrări de spălare a conductelor de apă de pe străzile 1 Decembrie 1918, Trandafirilor, C-tin Popasu, M. Eminescu, Mihail Halici, C.D. Loga, General Moise Groza, Racovița, Cazărmii, Spitalului.

La noapte, deci vineri, 20 martie, între orele 0.00 și 4.00, vor avea loc alte lucrări de spălare a conductelor de apă, situație în care, anunță societatea comercială, pot apărea perturbări în furnizarea apei potabile și posibile opriri. „Vor fi afectați consumatorii de pe străzile N. Bălcescu, Șesul Roșu, Fundătura C.F.R., Valea Cenchii, Gării, Dacilor, Traian și cartier Jupa”, precizează conducerea Aquacaraș.

Lucrarea va fi executată, în intervalul orar specificat, de către personalul SC Aquacaraș SA – Exploatarea Caransebeș. Pentru orice problemă apărută ulterior orei 04.00, poate fi contactat Dispeceratul central al firmei, la tel. 0255/215643, sau Exploatarea Caransebeș, la tel. 0255/516321.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite