Taban a recunoscut tot! Ce sentință a pronunțat Tribunalul

Liviu Taban, administratorul SC Tab Construct SRL, a recunoscut toate acuzațiile procurorilor din dosarul portului turistic și a catamaranului de la Pojejena.

Tribunalul Caraș-Severin a decis condamnarea lui Liviu Taban la trei ani de închisoare cu suspendare și o perioadă de încercare de trei ani precum și interzicerea unor drepturi, dar și sub supraveghere. Liviu Taban se află și sub control judiciar primit într-un alt dosar, cel al traficului de influență în care sunt cercetați frații Gheorghe și Gruia Călin, cu privire la aceleași lucrări de la Pojejena, procurorii DNA susținând că aceștia ar fi dat șpagă unei persoane care a lăsat să se înțeleagă că are influență pe lângă decidenții de la Consiliul Județean Caraș-Severin, cel mai probabil chiar Liviu Taban, care din această cauză are impusă măsura controlului judiciar.

Ciudat este că, deși Liviu Taban a recunoscut tot, Victor Naidan, trimis și el în judecată de către DNA, spune că este nevinovat și chiar că ar mai avea documente de trimis instanței din care să-i rezulte nevinovăția.

Sentința a fost pronunțată de către Tribunalul Caraș-Severin pe 25 februarie și poate fi contestată în termen de 10 zile, termen a cărui curgere a fost oprită odată cu declararea atării de urgență pe teritoriul României și se va continua abia după ieșirea din starea de urgență. Până astăzi, nicio parte nu a contestat sentința Tribunalului Caraș-Severin.

Sursă foto: Mediafax Foto/Bogdan Măran

CITEȘTE ȘI: Fraudă cu fonduri UE la Consiliul Județean Caraș-Severin, confirmată de DNA! Printre inculpați: Victor Naidan, fostul director executiv al CJ!

O investigație Press Hub și Reșița.ro pe această temă poate fi citită aici.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite