Silviu Hurduzeu. Sau cu mască, fără mască?

Același personaj, în situații similare, atitudini diferite. Cele două momente sunt distanțate în timp la doar o săptămână. Care să fie morala?

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, a condus ieri una dintre ședințele forului, evident cu mască chirurgicală pe figură și cu colegii de plen la cel puțin un metru distanță între fiecare. În deschiderea ședinței a spus doar că speră că este auzit și așa.

Săptămâna trecută a avut loc o altă ședință de Consiliu Județean, prezidată tot de către Silviu Hurduzeu. Numai că, de acea dată, președintele forului nu purta deloc mască de protecție, în pofida tuturor celor prezenți care avea măști chirurgicale pe față.

Nu știu câți au sesizat această diferență radicală de atitudine, dar ea descrie extrem de clar, cred eu, situația personalului medical din Spitalul Județean de Urgență din Reșița, spital pe care forul județean îl administrează. Nu de puține ori angajații de acolo au trebuit să intre la consultații sau la pacienți fără toate echipamentele de protecție, deși nu la toate intervențiile. Pentru unele s-a primit echipament, pentru altele, însă, Dumnezeu cu mila! Bănuim că acesta este și mesajul pe care Silviu Hurduzeu a încercat să-l transmită, sau măcar să-l confirme, ieri…

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available