Suntem prezenți și pe

Administrație

Silviu Hurduzeu. Sau cu mască, fără mască?

Publicat cu

în

Același personaj, în situații similare, atitudini diferite. Cele două momente sunt distanțate în timp la doar o săptămână. Care să fie morala?

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, a condus ieri una dintre ședințele forului, evident cu mască chirurgicală pe figură și cu colegii de plen la cel puțin un metru distanță între fiecare. În deschiderea ședinței a spus doar că speră că este auzit și așa.

Săptămâna trecută a avut loc o altă ședință de Consiliu Județean, prezidată tot de către Silviu Hurduzeu. Numai că, de acea dată, președintele forului nu purta deloc mască de protecție, în pofida tuturor celor prezenți care avea măști chirurgicale pe față.

Nu știu câți au sesizat această diferență radicală de atitudine, dar ea descrie extrem de clar, cred eu, situația personalului medical din Spitalul Județean de Urgență din Reșița, spital pe care forul județean îl administrează. Nu de puține ori angajații de acolo au trebuit să intre la consultații sau la pacienți fără toate echipamentele de protecție, deși nu la toate intervențiile. Pentru unele s-a primit echipament, pentru altele, însă, Dumnezeu cu mila! Bănuim că acesta este și mesajul pe care Silviu Hurduzeu a încercat să-l transmită, sau măcar să-l confirme, ieri…

 

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Actualitate8 ore în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utile10 ore în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitate11 ore în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitate12 ore în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrație13 ore în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate17 ore în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Actualitate20 de ore în urmă

Chinezăria din Lupac nu se dezice: ciurul de sortare e mai mult stricat decât activ

Politică21 de ore în urmă

ȚEAPĂ. La împărțirea cașcavalului din ATOP, opoziția „unită” din CJ Caraș-Severin a propus trei candidați pe singurul loc oferit de liberali!

Sporto zi în urmă

Alin Minteuan, după o nouă înfrângere: „Trebuie să recunoaștem că atâta putem în acest moment”

Turism2 zile în urmă

Cele mai lungi chei din țară se află în Caraș-Severin. „Zecile de cascade și sutele de peșteri și avene nu sunt întâmplătoare”

Cele mai citite