COVID-19. În Caraș-Severin, 7 cazuri noi în ultimele 24 de ore

Numărul persoanelor confirmate pozitiv cu COVID-19 în Caraș-Severin a ajuns la 24. Dintre acestea, 5 au fost vindecate la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara și două au decedat.

„Față de cele 17 cazuri pozitive cu coronavirus confirmate ieri, s-au mai adăugat 7 cazuri, dar cifrele sunt în continuă dinamică, pe măsură ce sosesc rezultatele de la laboratoare. Listele se actualizează de mai multe ori pe zi”, au informat, astăzi la ora 13.30, reprezentanții DSP Caraș-Severin.

De asemenea, „în județ se află astăzi un număr de 1.258 de persoane autoizolate. 2.370 de persoane au putut ieși din autoizolare. 285 de persoane se află în carantină instituționalizată în zone ale județului acolo unde UAT-urile au pus la dispoziția autorităților spații de cazare verificate de DSP. 60 de persoane au ieșit din carantină”, precizează DSP Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: Magazinele Lidl din Caransebeș și Oțelu Roșu, închise de COVID-19! Ce spun primarii

Pentru nerespectarea regulilor de izolare sau a restricțiilor de circulație impuse prin ordonanțele militare, în ultimele 24 de ore, în județ au fost date 75 de amenzi în valoare totală de 167.500 de lei.

La nivel național, în ultimele 24 de ore au fost confirmate 430 de noi cazuri de îmbolnăvire. În total, de la începutul epidemiei, în România au fost înregistrate 3.613 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 329 au fost declarate vindecate și externate, iar 141 au decedat.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite