Kuhntop
Inchide

Judecatorii resiteni au primit in urma cu cateva zile, de la procurori, dosarul care il priveste pe Laurentiu Bora, fostul candidat independent la fotoliul de primar si patronul de la Casa Banateana.

Prim procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Resita, Catalina Mihaela Paulet, a fost sanctionata disciplinar de Consiliul Superior al Magistraturii.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Caras-Severin a organizat vineri Bursa locurilor de munca pentru absolventi.

Lucratori din cadrul Compartimentului Prevenirea si Combaterea Faptelor Antisociale din Inspectoratul de Jandarmi Judetean Caras-Severin s-au întalnit joi cu elevii.

Guvernul a aprobat infiintarea agentiilor de mediere între cererea si oferta de munca ziliera.

ACS Banat Girls a participat sambata la Cupa Romaniei la fotbal feminin si a invins cu 3-0 pe Atletic Drobeta Turnu Severin.


ACS Banat Girls a disputat in cadrul Cupa Romaniei, sambata 14 octombrie 2017 la ora 13:00, meciul cu Atletic Drobeta Turnu Severin si le-a invins pe acestea cu scorul de 3:0. Au inscris Georgiana Radulov (min. 6) si Denisa Burdan (min. 23 si 70)

Din echipa ACS Banat Girls au facut parte: Francesca Kovacs (min. 46, Maria Rusu), Daria Zglimbea, Natalija Bozilovic, Georgiana Dabega, Manuela Jula, Madalina Gînju (min. 50, Patricia Gruia), Denisa Burdan, Miruna Apro (min. 46, Florica Sain), Elena Ruvila, Georgiana Radulov, Rebeca Ursachi. Antrenor: Daniel Amariei. Au arbitrat Cristian Chitucea (Resita), iar ca asistenti la cele doua linii: Ioan Humita (Armenis) si Alexandru Ilie (Bocsa).

Tot in cadrul proiectului "Banatencele joaca fotbal", inainte de aceasta partida echipa s-a reunit intr-un minicantonament pentru pregatirea jocului, minicantonament sustinut tot la Secu, in aceeasi locatie in care s-a desfasurat si stagiul de pregatire din septembrie. Sedinta tehnica de pregatire, un antrenament si odihna la aer curat au dat rezultate in desfasurarea acestei partide.

"Fetele au evoluat foarte mult de cand am inceput sustinerea acestui fenomen. Ne bucuram ca avem din ce in ce mai multe practicante ale acestui sport si ca am reusit sa introducem in teren la aceasta partida importanta pentru noi si doua junioare ale echipei noastre. Este vorba de Florica Sain, Patricia Gruia. Speram ca numarul jucatoarelor noastre sa creasca in continuare si suntem pregatiti sa primim cat mai multe banatence in lotul nostru. Urmeaza sa pregatim un proiect prin care ne dorim ca in fiecare scoala sa avem o tanara speranta la fiecare nivel de varsta", a declarat Daniel Amariei - antrenorul echipei.

"Dorim sa multumim Consiliului Judetean Caras - Severin pentru implicarea in acest proiect, precum si Consiliului Local Resita pentru sustinerea in dezvoltarea fotbalului feminin", au fost cuvintele presedintelui ACS Banat Girls Resita, Silviu Lupu.

 

În conformitate cu pachetul de masuri aprobat de ministrul Carmen Dan, pentru diminuarea deficitului de personal, MAI organizeaza, în premiera, o sesiune de admitere în luna ianuarie 2018 în scolile de agenti si subofiteri.

O femeie de 74 de ani a murit luni seara dupa ce apartamentul in care locuia a luat foc.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Rain

7°C

Resita

Rain

Umiditate: 97%

Vant: 11.27 km/h

  • 24 Oct 2017

    Rain 11°C 6°C

  • 25 Oct 2017

    Scattered Showers 10°C 6°C

Curs Valutar

Rieker