Șofer din Bocșa, băut la volanul unui autobuz de transport local!

 

Polițiștii rutieri au oprit în trafic astăzi, pe DN 58B, pe raza orașului Bocșa, un bărbat în timp ce conducea un autobuz destinat transportului public local de persoane.

 

Oamenii legii au avut surpriza la testarea cu aparatul etilotest a bărbatului de la volan. Rezultatul: șoferul avea o alcoolemie de 0.33 mg/l alcool pur în aerul expirat, deși conducea un vehicul de transport persoane! Pentru isprava sa, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.305 lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

 

În cadrul activităților desfășurate astăzi privind verificarea legalității transporturilor rutiere de persoane, polițiștii cărășeni au oprit în trafic 151 de autovehicule destinate transportului de persoane. Au fost aplicate 27 de sancţiuni contravenţionale, dintre acestea 24 în baza OUG 195/2002 și două conform Legii 38/2003, privind transportul în regim de taxi.

 

„Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie și asigurarea siguranței rutiere, poliţiștii cărășeni continuă acţiunile şi controalele pe drumurile din județ.”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available