Sondaj de opinie. Și la alegerile din 2024, Romeo Dunca îl „bate măr” pe Silviu Hurduzeu

 

Speranțele celor ce încă mai sperau să-l scoată din competiția electorală din iunie pe Romeo Dunca au fost năruite de cel mai recent sondaj de opinie.

 

La trei ani și jumătate de la câștigarea alegerilor pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca continuă să se afle în preferințele electoratului din județ, cu un scor chiar mai bun decât cel obținut în septembrie 2020. Rezultatele unui sondaj de opinie realizat în perioada 8-12 martie de Biroul de Cercetări Sociale, dezvăluie newsonline.ro și psnews.ro, îl dau pe Romeo Dunca (PNL) câștigător cu 46,8%, cu mult peste Silviu Hurduzeu (PSD) – 26,5%. Distanța dintre cei doi a crescut semnificativ față de momentul electoral din 2020 – Dunca a câștigat alegerile cu 42,79%, față de 34,73% Hurduzeu.

 

Conform aceluiași sondaj de opinie, arată sursa citată, în pofida căderii PNL în sondajele naționale, după aproape patru ani cu Romeo Dunca în funcția de președinte al Consiliului Județean, PNL este cotat în Caraș-Severin la 38,5%, iar PSD – la 30,7%.

 

Rezultatele sondajului de opinie, respectiv ale „Barometrului Preelectoral al județului Caraș-Severin” efectuat în martie de către Biroul de Cercetări Sociale din București, au fost prezentate ieri în ședința Biroului Politic Județean (BPJ) al PNL Caraș-Severin, informează Biroul de comunicare al organizației. Cu acest prilej, au fost stabilite „măsuri electorale concrete pentru următoarea etapă, în vederea maximizării rezultatelor PNL la alegerile din 9 iunie pentru candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean, Romeo Dunca și a listei de consileri județeni a PNL, clasați pe primele locuri în cadrul acestui sondaj, la diferențe mari față de următorii contracandidați”, se arată în comunicatul liberalilor.

 

În aceeași ședință, peneliștii cărășeni și-au desemnat candidații pentru funcția de primar în orașele Bocșa și Oțelu Roșu: Eugen Cismăneanțu, respectiv Dragoș Enache.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available