Spectacole şi concerte pentru toate vârstele, în curtea Şcolii Pittner

 

Şcoala Pittner din Reşiţa găzduieşte, începând de astăzi până în 21 aprilie, evenimentul „Săptămâna Pittner” ce va aduce în faţa publicului spectator artişti din Arad, Brăila, Bucureşti, Petroşani şi Reşiţa.  

 

Curtea Şcolii Pittner se va transforma, săptămâna aceasta, într-o adevărată scenă culturală, pe care se vor desfăşura spectacole diverse şi captivante și momente de neuitat oferite de Teatrul pe Roți din Arad, Teatrul DA din Reșița, Teatrul I.D. Sîrbu din Petroșani, Asociația Divas din București, formaţia Omul din Sarmisegetuza din Brăila şi Asociația culturală Arts Camp din București.

 

Programul evenimentului „Săptămâna Pittner” cuprinde spectacole și concerte adaptate tuturor categoriilor de vârstă, de la cele pentru copii din ciclul primar și gimnazial, la spectacole pentru liceeni și pentru publicul matur:

 

  • 15 aprilie, ora 17.00, Teatrul pe Roți, Arad – Cufărul magic;
  • 16 aprilie, ora 17.00, Teatrul DA, Reșița – Greierele şi furnica;
  • 17 aprilie, ora 18.00, Teatrul I.D. Sîrbu – School feat. Cool;
  • 18 aprilie, ora 18.00, Asociația Divas, București – Regal de canţonete;
  • 19 aprilie, ora 18.00, concert Omul din Sarmisegetuza, Brăila;
  • 20 aprilie, ora 18.00, Teatru DA, Reșița – Nuntă cu navetişti;
  • 21 aprilie, ora 18.00, Asociația culturală Arts Camp, București – 50 de secunde.

 

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Restaurarea și revitalizarea patrimoniului cultural – Centru expozițional și de evenimente – Școala Pittner”, finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available