Strângere de fonduri pentru victimele cutremurului din Turcia

 

Asociația Nevo Parudimos din Reșița organizează, împreună cu parteneri locali și internaționali, o campanie de donații pentru victimele cutremurului devastator din Turcia.

 

Asociația Nevo Parudimos din Reșița și partenerii săi locali și internaționali au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru victimele cutremurului din Turcia. Cei care doresc să contribuie pot dona până luni, 13 februarie, în conturile Nevo Parudimos, sumele de bani strânse urmând să fie trimise către Sıfır Ayrımcılık Derneği (Asociația Zero Discriminare).

 

„Sıfır Ayrımcılık Derneği lucrează în special cu romii din Turcia, greu afectați de cutremur. Campania va fi coordonată de colega noastră Büşra Akdoğan, care va fi în permanenţă în contact cu organizaţiile din Turcia. Este o chestiune urgentă și am dori să fim cât mai operativi posibil. Vom accepta donațiile până luni, 13 februarie. Vă rugăm să specificați în momentul transferului că este o donație pentru Turcia. Vă mulțumim anticipat pentru contribuții!”, transmit reprezentanții Nevo Parudimos.

 

Detaliile bancare:

  • Titularul contului: ASOCIAȚIA NEVO PARUDIMOS
  • Denumirea băncii: Banca Comerciala Romana SA Bank
  • Adresa: București, Calea Victoriei, nr. 15, sector 3, 030023
  • Cont EURO:
  • IBAN: RO97RNCB0100102290040003
  • SWIFT: RNCBROBU
  • RO54RNCB0100102290040001
  • SWIFT: RNCBROBU

 

„Turcia și Siria au fost lovite de cutremure devastatoare și unele la scară mică continuă să se producă. În zonă, mii de oameni sunt încă sub dărâmături, mulți dintre ei încearcă să supraviețuiască fără hrană, apă și adăposturi adecvate. Vremea este extrem de rece și oamenii au nevoie de multe lucruri. Ne vom asigura că tot ajutorul și sprijinul pe care le trimiteți vor ajunge la persoanele care au nevoie”, a declarat Büşra Akdoğan, coordonatorul campaniei.

 

Sursă foto: theguardian.com

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available