„Sunt tineri implicați și merituoși, un motiv în plus pentru a mă afla astăzi în mijlocul lor”

 

Astăzi, 21 martie, de Ziua Mondială a Sindromului Down, membrii Asociației Cărășene Sindrom Down din Reșița se vor afla la Palatul Parlamentului, unde vor fi premiați pentru activitatea lor.

 

Înaintea participării la evenimentul din capitală, membrii Asociației Cărășane Sindrom Down au primit, marți, vizita președintelui Consiliului Județean (CJ) Caraș-Severin, Romeo Dunca.

 

„Membrii asociației se vor afla joi, 21 martie, de Ziua Mondială a Sindromului Down, la București, la Parlamentul României, unde vor fi premiați pentru activitatea lor, alături de alte asociații fondatoare ale Federației Sindrom Down din România. Sunt tineri implicați și merituoși, un motiv în plus pentru a mă afla astăzi în mijlocul lor, pentru a-i sărbători în avans și pentru a le ura un sincer La mulți ani!”, transmite Dunca.

 

 

21 martie, se arată într-un comunicat al CJ Caraș-Severin, este un bun prilej pentru a conștientiza problemele cu care se confruntă cei care suferă de această afecţiune, pentru a se bucura de aceleași drepturi și de a beneficia de aceleași „oportunități” și „alegeri”, ca parte a societății noastre.

 

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available