Suporter craiovean încătușat înaintea meciului de la Reșița [VIDEO]

Un suporter al echipei Universitatea Craiova a fost încătușat duminică la intrarea în Reșița după ce a refuzat să colaboreze cu polițiștii și jandarmii aflați într-un filtru rutier.

Potrivit IPJ Caraș-Severin, la filtru au fost oprite trei autoturisme cu numere de Dolj, iar, „în momentul efectuării controlului, unul dintre bărbați, pasager într-unul dintre autoturisme, a devenit recalcitrant, adresând injurii și expresii jignitoare organelor de poliție și jandarmerie”. Mai mult, acesta ar fi coborât din autoturism dar a refuzat să părăsească partea carosabilă și să răspundă solicitărilor polițiștilor.

Pentru că se impunea stabilirea identității sale, spun polițiștii, s-a dispus încătușarea suporterului și conducerea sa la sediul IPJ Caraș-Severin pentru a putea fi identificat și amendat.

Reșița.ro a publicat ieri o știre cu privire la acțiunea organizată de Jandarmerie înaintea meciului de fotbal, dar nu a avut cunoștință de situația creată cu acest suporter, fapt pentru care fapta nu a fost menționată în articolul respectiv.

Sursă foto/video: FB 60m.ro

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite