Suporterul adevărat la nevoie se cunoaște. În doar 7 zile, CSM Reșița a depășit cu 50% numărul de abonamente vândute în 2021!

 

Ratarea unei promovări din postura de principală favorită, urmată de schimbarea strategiei clubului și înjumătățirea bugetului secției de fotbal, a dus la mobilizarea celor mai inimoși suporteri rosso-neri.

 

Conducerea CSM Reșița anunța în urmă cu o săptămână că din 26 iulie se pot face abonamente pentru meciurile rosso-nerilor din noua ediție a campionatului Ligii a 3-a. „Începând de azi dăm startul înscrierilor pentru abonamente. Galeria Guardia Ultra ne sprijină din nou cu înscrierea, respectiv distribuirea abonamentelor la fiecare în parte. Prețul unui abonament este de 110 lei.”, se anunța pe pagina de Facebook a clubului, făcându-se și precizarea că abonamentele pot fi rezervate prin contactarea liderului ultrașilor reșițeni, Marcel Gușcă.

 

Aseară, după șapte zile de la startul campaniei, Gușcă a scris pe Facebook: „Am depășit abonamentele cumpărate anul trecut când ne pregăteam de promovare. Cumpărăm acum cu cel puțin 100 de abonamente mai mult ca vara trecută în condiția în care obiectivul este calificarea în play-off. Acesta este comportamentul firesc al suporterilor unui club de tradiție.”

 

CITEȘTE ȘI: CSM Reșița, restart în Liga 3. Cu buget înjumătățit după ratarea promovării!

 

Dacă anul trecut, după retrogradarea în liga a treia, CSM Reșița reușea să vândă peste 200 de abonamente pentru o ediție de campionat în care mai toți credeam că echipa noastră va defila spre Liga 2, iată că acum, în condiții de austeritate bugetară, când cei din conducerea clubului nu îndrăznesc să pronunțe ca obiectiv cuvântul promovare, se vând și mai multe abonamente. „Anul trecut, când obiectivul echipei era clar promovarea, s-au dat 220 de abonamente, iar acum, deja, cu 100 mai multe, în condițiile în care obiectivul în acest sezon este calificarea în play-off. Cred că de astă dată vom ajunge la 350-400 de abonamente”, ne-a declarat Marcel Gușcă.

 

Mărturie pentru ceea ce înseamnă atașamentul față de gruparea din Valea Domanului stau și câteva exemple făcute publice de liderul Guardia Ultra 1995: „Au fost doi băieți cu dizabilități care au ținut neapărat să-și cumpere abonament, deși acestora le puteam da fără bani, pentru că există oameni de bine care au plătit cinci-șase abonamente pe care să le oferim unor cazuri sociale. Iar unul dintre acei băieți, deși cu probleme financiare, mi-a spus că el nu acceptă un abonament gratuit și că îl achită din pensia lui de 390 de lei. Aș aminti și cazul unui bucureștean get-beget, care s-a îndrăgostit cu câțiva ani în urmă de CSM Reșița – și el și-a făcut abonament, deși probabil nu va ajunge la niciun meci în Valea Domanului.”

 

Campionatul Ligii a 3-a va începe în 26 august, iar abonamente pentru partidele de pe Stadionul „Mircea Chivu” se pot face până în data de 10 august, transmite Marcel Gușcă. Vor fi abonamente tip card, plasticate, cu numele abonatului imprimat. Așa cum îi stă bine unui club de tradiție. Și așa cum merită niște suporteri adevărați.

 

Sursă foto colaj: Facebook/Gușcă Silviu Marcel

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite