Tabăra din inima familiei, sprijinită de administrația locală a Oraviței

 

Primarul orașului Oravița, Dumitru Ursu, a convocat Consiliul Local în ședință extraordinară, pentru mâine, 25 iunie, de la ora 12.

 

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Local Oravița se află trei proiecte de hotărâre, toate inițiate de primarul Dumitru Ursu. Primele două puncte de pe ordinea zi se referă la rectificări bugetare: 1. Referat și proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al Consiliului Local Oravița la capitolele I Venituri și II Cheltuieli; 2. Referat și proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului CL Oravița la activități extrabugetare.

 

La punctul al treilea, va fi supus aprobării plenului un proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 33.390 lei pentru susținerea parteneriatului dintre UAT Oravița și Parohiile „Adormirea Maicii Domnului”, „Sfântul Ilie” și „Pogorârea Duhului Sfânt” pentru organizarea Taberei din inima familiei (TDIF).

 

TDIF este un program organizat pentru al treilea an consecutiv de Episcopia Caransebeșului, la care au aderat două comunități urbane, Băile Herculane și Oravița, și 10 comunități rurale din Caraș-Severin. În cadrul acestui program, vor fi organizate tabere educaționale pentru copii, cu durată de câte cinci zile, în baza unui concept inovativ de tabere creat de specialiștii Departamentului de Tineret al Episcopiei Caransebeșului și implementat cu succes în anii 2019 și 2020.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available