Primăria Reșița ia măsuri anticaniculă. Au fost montate corturi de prim-ajutor în zonele intens circulate ale orașului

 

Este cod roșu de caniculă în Banatul Montan și, la Reșița, pentru a veni în sprijinul cetățenilor, în două dintre zonele cele mai aglomerate ale orașului au fost montate corturi de prim-ajutor.

 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a transmis, astăzi, mai multe mesaje RO-Alert în Caraș-Severin, de înștiințare a populației cu privire la codul de roșu de caniculă valabil astăzi și mâine, când sunt preconizate temperaturi maxime extreme. Oamenii sunt sfătuiți să evite deplasările, aglomerațiile și expunerea la soare și, în caz de necesitate, să apeleze numărul unic de urgență 112.

 

La Reșița, primăria a amplasat două corturi de prim-ajutor, unul în zona centrală a orașului, iar celălalt, în Govândari. „Sunt funcționale două corturi anticaniculă, unul în Parcul Tricolorului și unul în Parcul Cărășana. Acestea funcționează între orele 11.00-18.00, pe perioada în care este anunțat cod de caniculă. Se asigură asistență medicală, apă la dozator și climatizare”, au transmis reprezentanții Primăriei Reșița.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite