Tâlhărie în Gara Reșița Nord. I-a tăiat haina cu un cuțit și i-a smuls portofelul

 

Incidentul s-a petrecut cu puțin timp înainte de miezul nopții, în sala de așteptare a Gării Reșița Nord. Polițiștii au reușit să îl identifice pe agresor: un tânăr de 28 de ani din municipiul Caransebeș.

 

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a sesizat aseară, în jurul orei 23.30, Poliția Municipiului Reșița, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, că o persoană necunoscută i-a tăiat geaca și i-a sustras portofelul din buzunar, în Gara Reșița Nord.

 

„Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că, în timp ce se afla în sala de așteptare din incinta Gării Reșița Nord, bărbatul de 38 de ani ar fi fost abordat de o persoană necunoscută care prin violență și folosind un obiect tăietor-înțepător, i-ar fi tăiat buzunarul gecii, sustrăgându-i portofelul, apoi ar fi dispărut într-o direcție necunoscută”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

În cursul nopții, polițiștii au identificat un bărbat de 28 de ani, din Caransebeș, asupra căruia a fost găsit cuțitul care ar fi fost folosit la comiterea faptei. Bărbatul a fost preluat de către polițiști de la Serviciul Județean de Poliție Transporturi, pentru cercetări. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate sub coordonarea Pachetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

 

Foto simbol. Sursă: arhivă

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite