Tâlhărie pentru un telefon, pe Bulevardul Republicii din Reșița. Un tânăr de 20 de ani a ajuns în arestul IPJ

 

O femeie de 32 de ani a sesizat poliția că fost atacată, luni dimineața, pe Bulevardul Republicii din Reșița de către un bărbat necunoscut care, după ce a amenințat-o cu un cuțit și a lovit-o, i-a furat telefonul mobil. 

 

Femeia de 32 de ani le-a relatat polițiștilor că în timp ce se afla pe Bulevardul Republicii din Reșița, luni dimineața, a fost amenințată cu un cuțit, fără a fi tăiată, și lovită cu pumnul în zona feței de o persoană necunoscută, care i-a sustras telefonul mobil și a fugit. După primirea apelului la 112, la ora 05.35, polițiștii au început verificările și, „în urma documentării activității infracționale și administrării mijloacelor de probă, l-au identificat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei, care a fost depistat în municipiul Caransebeș”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Alina Boeru.

 

Este vorba despre un tânăr de 20 de ani din Grădinari. „În cursul zilei de astăzi, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului. Pe întreg parcursul procesului penal persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a precizat Alina Boeru.

 

În cursul zilei de mâine, 22 februarie, tânărul va fi prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, pentru dispunerea de măsuri legale.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available