Tânăr de 25 de ani prins drogat la volan, pe un drum județean din Caraș-Severin. Pasagerii mașinii aveau asupra lor substanțe interzise 

 

Autoturismul condus de tânărul de 25 de ani, în care se mai aflau alți doi tineri, de 18 și 25 de ani, toți din Bucoșnița, a fost oprit în trafic azi-noapte, pe Drumul Județean 608C, pe raza localității Slatina-Timiș. 

 

Polițiștii de la Biroul Drumuri Naționale și Europene și Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș au oprit pentru control, azi-noapte, la ora 02.10, pe DJ 608C, în localitatea Slatina-Timiș, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani din comuna Bucoșnița.

 

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest și, întrucât au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe psihoactive, simpla testare cu aparatul drugtest nereprezentând probă în cadrul dosarului penal”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

În același autoturism se mai aflau doi tineri, de 18 și 25 de ani, tot din Bucoșnița, care au fost, la rândul lor, verificați de polițiști. Aceștia au găsit asupra lor un plic cu praf alb, un plic cu materie vegetală de culoare verde-oliv și un plic cu substanță cristalină, precum și un cântar care prezenta urme de substanță vegetală, o țigaretă confecționată artizanal și două bancnote de un leu rulate, toate fiind ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

 

Polițiștii au întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele și dispunerea măsurilor legale care se impun.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available