Tavanul unui restaurant din Băile Herculane s-a prăbușit peste un grup de adolescenți aflați la o petrecere de majorat

 

Tavanul unuia dintre restaurantele Hotelului Diana din Băile Herculane s-a prăbușit în timpul unei petreceri, prinzând sub plăcile de rigips mai multe persoane. Incidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, însă a fost făcut public abia astăzi, când gandul.ro a prezentat imagini și informații obținute de la un martor ocular.

 

Potrivit informațiilor relatate de una dintre persoanele care au fost rănite în urma prăbușirii tavanului de rigips, incidentul s-a produs în jurul orei 21.00, când în sală se aflau opt-nouă persoane, ceilalți aproximativ 30 de participanți la o petrecere de majorat, toți adolescenți, fiind pe terasa restaurantului. Inițial, oamenii nu și-au dat seama ce se întâmplă, crezând că este cutremur. „Eram așezată la masă și a picat tot tavanul de rigips, dar absolut tot, pe toată suprafața sălii. Pe mine m-a prins, nu știu… în loc să mă bag sub masă, nu m-am gândit. Copiii, nu știam unde sunt. Au început, vă dați seama, urlete. S-a stins lumina, pentru că a căzut tavanul, cu tot ce era: instalații electrice, tubulatura aceea mare de hotel și de restaurant, știți care e pentru recirculare a aerului, deci tot, tot, a fost picat. Toată lumea urla, au venit și au încercat să ridice plăcile să putem ieși cumva. M-am târât pe sub o masă și am ieșit pe un lateral, pe lângă fereastră, afară”, a povestit femeia, citată de gandul.ro. Aceasta a precizat că a fost lovită de plăci în zona spatelui, a fost tratată în unitatea de primiri urgențe, nu a rămas internată, dar continuă investigațiile medicale.

 

Potrivit femeii, reprezentanții Hotelului Diana, unde s-a petrecut incidentul, au reacționat cu întârziere și nu s-au interesat de soarta persoanelor rănite. „Timp de o oră și jumătate nu a venit nimeni, iar după au sunat doar la telefon, directoarea hotelului, că domnul care administrează sau nu știu, patronul, nu se afla în localitate și este interesat ce s-a întâmplat și dacă sunt victime. Atât! Pe mine nu m-a mai contactat nimeni, nici măcar pentru scuze și nu se întâmplă absolut nimic”, a spus femeia.

 

Ziariștii de la gandul.ro care au efectuat investigația jurnalistică au luat legătura și cu reprezentanții Hotelului Diana, iar aceștia au transmis că nu doresc să comenteze incidentul.

 

Cazul este anchetat de poliție. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și se fac cercetări în continuare pentru a stabili cauzele și condițiile care au dus la producerea evenimentului.

 

 

Sursă foto: gandul.ro

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite