Tentativă de omor între vecini, la Reșița. Un bărbat a fost înjunghiat în zona pieptului, în scara unui bloc din Moroasa

 

Un bărbat de 48 de ani din Reșița a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce, în urma unei altercații spontane, l-a înjunghiat pe un vecin în zona pieptului.

 

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 6 spre 7 ianuarie, în jurul orei 00.00, în holul blocului nr. 2 de pe strada Petru Maior din municipiul Reşiţa. „Pe fondul unui conflict spontan, C. M., în vârstă de 48 ani, l-a lovit o singură dată cu un obiect tăietor/înțepător în zona pieptului pe vecinul său H. D., în vârstă de 54 ani, agresiune în urma căreia a suferit o plagă înjunghiată toraco-abdominală”, a transmis Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

 

Pe numele agresorului, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, 8 ianuarie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Caraş-Severin a admis propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available