Tineri liberali apreciați de comunitățile locale, promovați în conducerea TNL Caraș-Severin

 

Apreciat de comunitatea din Forotic pentru proiectele sale administrative inițiate cu succes după alegerea sa, în septembrie 2020, în funcția de primar al comunei, Alexandru Sporea a devenit de ieri și prim-vicepreședinte al Tineretului Național Liberal Caraș-Severin.

 

Ieri, 22 mai, s-a întrunit în Banatul Montan, la Băile Herculane, Biroul Politic Național al TNL, în prezența președintei Mara Mareș, consilier de stat la Cancelaria premierului României.

 

„În cadrul ședinței a fost validată structura de conducere a organizației județene alcătuită din tineri primari, consilieri locali, directori de instituții, întreprinzători, tineri profesioniști și studenți. Mă simt onorat de încrederea acordată pentru a reprezenta Tinerii Liberali din județ în calitate de prim-vicepreședinte. Țin să mulțumesc colegilor”, transmite primarul Alexandru Sporea, printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook.

 

Din noua conducere a organizației cărășene a tinerilor liberali face de-acum parte, în calitate de vicepreședinte, și Alfred Loba, președintele TNL Reșița.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available