Dr. Felicia Quint: „Dragi reșițeni, prin vaccinare vă protejați în primul rând pe dumneavoastră și apoi vă protejați și respectați aproapele”

 

După dr. Raul Siladi, încă un medic consilier local s-a alăturat echipei care pune umărul pentru Reșița în cadrul „Maratonului vaccinării”: dr. Felicia Quint.  

 

Primăria Reșița transmite mulțumiri publice tuturor cetățenilor care participă la maratonul de vaccinare desfășurat în acest weekend în municipiu, la Școala Gimnazială „Mihai Peia” (fosta Generală 6, de pe str. Gratz, nr. 10): persoanelor care vin să se vaccineze, precum și tot mai numeroasei echipe medicale implicate în buna desfășurare a maratonului de vaccinare.

 

CITEȘTE ȘI: „Rând pe rând, facem front comun în calea virusului și alegem să punem sănătatea pe primul loc”

 

„Dragi reșițeni, prin vaccinare vă protejați în primul rând pe dumneavoastră și apoi vă protejați și respectați aproapele. Dacă după vaccinare veți face boala, ea va fi într-o formă mai ușoară, incomparabilă cu agresivitatea bolii la o persoană nevaccinată. Având în vedere reacțiile adverse minime, vă încurajez să vă vaccinați pentru binele tuturor, pentru a ne relua încet viața de dinainte de pandemie”, este mesajul medicului Felicia Quint, consilier local care s-a implicat voluntar în campania de vaccinare, fiind la această oră alături de echipa din Centrul de la Școala „Mihai Peia”, după cum ne informează reprezentanții Primăriei Reșița.

 

Vă reamintim, „Maratonul vaccinării” continuă și astăzi, până deseară, la ora 20.00. Dacă trăiești în Reșița sau într-o localitate apropiată și încă nu te-ai vaccinat, nu ezita să vii astăzi la Centrul de la Școala „Mihai Peia”! Pune și tu umărul pentru normalitate!

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available