Toleranță ZERO pentru bizonii bipezi ce calcă cu roțile spațiile verzi și trotuarele din cartierele reșițene!

Municipalitatea reșițeană este hotărâtă să nu tolereze nerespectarea regulilor privind spațiile verzi și aleile pietonale din municipiul de pe Bârzava.

În ultima perioadă tot mai mulți „bizoni” confundă spațiile verzi, trotuarele, pistele de biciclete cu locul în care pot face orice. Lipsa de educație și respect față de investițiile făcute în ultima perioadă în cartierele reșițene îi face pe acești ignoranți să încalce orice regulă. Ultimul „bizon” care a trecut cu roțile autoturismului peste orice regulă de bun-simț a fost sancționat cu amendă contravențională în cuantum de 5.000 de lei pentru nerespectarea HCL 60 pe strada Gratz. De asemenea, Primăria Reșița va solicita în instanță recuperarea pagubelor provocate spațiului verde, precum și pentru murdărirea pavajului.

„Pe strada Gratz din Reșița a fost semnalată vineri o abatere de la normele rutiere în sensul că un șofer a intrat pe trotuar și a parcat pe spațiul verde. După verificările făcute de Poliția Locală, s-a constatat faptul că respectivul conducător auto a încălcat mai multe reguli prevăzute de HCL nr. 60 din 2020. Șoferul a fost sancționat cu amendă contravențională în cuantum de 5.000 de lei. De asemenea, se va solicita în instanță recuperarea pagubelor provocate spațiului verde, precum și pentru murdărirea pavajului de pe strada Gratz”, este mesajul municipalității reșițene.

De asemenea, Primăria Municipiului Reșița îi avertizează pe amatorii de senzații tari că „față de toți cei care consideră că a respecta regulile este un moft nu vom manifesta nicio forma de empatie când vine vorba de sancțiuni”.

Sursă foto: Primăria Reșița

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite