Tombolă cu 10 premii organizată de RoRec la primărie, de Ziua Mondială a Mediului

Ziua Mondială a Mediului, marcată în fiecare zi de 5 iunie a anului, va fi un prilej pentru reșițeni să scape de deșeurile provenite din echipamente electrice și electronice pe care nu le mai folosesc sau sunt stricate și le ocupă din spații. În acest sens, municipalitatea demarează în luna iunie o amplă acțiune de colectare a acestora.

Data de 5 iunie este dedicată mediului înconjurător, la nivel global aniversându-se Ziua Mondială a Mediului. Pentru a marca acest eveniment, Primăria Municipiului Reşiţa, în colaborare cu Serviciul Local de Colectare – partener – Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, organizează, în perioada 1 – 26 iunie 2020, o campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) în municipiul Reșița.

Astăzi a fost deschisă linia telefonică de tip call-center pentru programarea și ridicarea deșeurilor de la domiciliu. În data de 6 iunie, DEEE vor putea fi predate și la Centrul de colectare RoRec situat în Reșița, strada Căminelor FN (la intersecţie cu Aleea Albăstrelelor).

Pentru predarea DEEE voluminoase și preluarea acestora de la domiciliu, cetăţenii municipiului pot apela la unul din următoarele numere de telefon:

  • RoRec – 0800444800 – număr apelabil gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, 0751302119, 0728222224 sau online pe www.e-deseu.ro
  • Primăria Municipiului Reşiţa – 0255 210 258 – de luni până vineri, între orele 8.00 – 16.00.

Pentru instituții și agenți economici, la preluarea GRATUITĂ de la sediu se întocmesc procese verbale de scoatere din uz a echipamentelor electrice și electronice vechi sau defecte.

Pentru obiectele predate în perioada 01 -26 iunie 2020, participanţii la campanie vor primi bilete la tombola organizată de inițiatorii acțiunii. Premiile, un cuptor cu microunde, 5 blendere și 4 mixere vor fi atribuite câștigătorilor după o tragere la sorţi ce va avea loc în ziua de 29 iunie, la sediul Primăriei Reşiţa, în sala de şedinţe –  ora 12.00”, este anunțul făcut de municipalitate.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available