Trafic deviat în cartierul Muncitoresc din Reșița

 

Astăzi, 23 februarie, au început lucrările la rețeaua de apă pluvială în zona Piața Republicii și, alternativ, pe tronsoanele de drum de pe ambele sensuri de circulație spre intersecția strada Paul Iorgovici cu strada Laminoarelor.

 

Lucrările la rețeaua pluvială din cartierul Muncitoresc sunt executate în cadrul proiectului de modernizare a transportului public electric efectuat cu tramvaiul, implementat de Primăria Reșița din fonduri europene, și necesită impunerea unor noi restricții în trafic în zona Piața Republicii.

 

„Începând cu data de 23 februarie și până la terminarea lucrărilor se va institui sens unic de circulație pentru porțiunea de drum deviată pe strada Laminoarelor și în continuare pe strada Oituz ieșire în Piața Republicii. În cadrul transportului public local de călători stațiile capăt de linie din Piața Republicii se repoziționează în interiorul acesteia pentru ambele sensuri de mers funcție de evoluția lucrărilor”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

 

Participanții la trafic sunt rugați să sporească atenția în aceste zone, să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițiștilor rutieri și, dacă este posibil, să folosească rute ocolitoare.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available