Zece pe oră, viteza amenzilor pe „șoseaua morții” din Caraș-Severin! Polițiștii rutieri au desfășurat o acțiune de control în sistem cascadă pe DN 6

 

Acțiunea de control a polițiștilor rutieri cărășeni a avut loc ieri, 22 februarie, între orele 08.00 – 12.00 și 15.00 – 19.00, pe cea mai intens circulată arteră rutieră din zona de sud-vest a țării: Drumul Național 6.

 

Peste 150 de autovehicule au verificat, ieri, 22 februarie, între orele 08.00 – 12.00 și 15.00 – 19.00, polițiștii rutieri din Caraș-Severin pe Drumul Național 6, în cadrul unei acțiuni ce a vizat prevenirea accidentelor înregistrate pe fondul depășirii vitezei legale și a depășirilor neregulamentare. În aceleași intervale orare s-au desfășurat acțiuni similare și pe tronsoanele DN 6 din județele Timiș și Mehedinți.

 

„În cadrul acțiunilor, în Caraș-Severin au fost verificate peste 150 de autovehicule, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate în total 89 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 28.000 de lei, cele mai multe, 43 de sancțiuni, pentru depășirea limitelor de viteză. De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării opt permise de conducere, dintre acestea șapte pentru efectuarea de depășiri riscante sau neregulamentare, și a fost retras un certificat de înmatriculare”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru. Totodată, polițiștii au constatat și o infracțiune la regimul rutier, un bărbat fiind depistat pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș, în timp ce conducea o autoutilitară cu remorcă, fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care făcea parte vehiculul.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available