Trafic restricționat pe DN 58B în urma unui accident mortal

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 58B, la kilometrul 36+800 de metri, între localitățile Măureni și Gherteniș, județul Caraș-Severin, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat într-un cap de pod.

 

În urma impactului a rezultat decesul acestuia. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției.

 

UPDATE – ora 18.00

 

În această după-amiază, potrivit IPJ Caraș-Severin, pe DN 58B, la ieșire din localitatea Gherteniș spre Măureni, s-a produs un accident rutier, soldat cu decesul conducătorului auto, în următoarele împrejurări:

 

În timp ce un bărbat de 38 de ani, din județul Timiș, conducea un autoturism din direcția Reșița-Timișoara, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pierdut controlul direcției de mers, părăsind partea carosabilă și intrând cu autoturismul într-un cap de pod. În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto care se afla singur în mașină, echipajul medical sosit la fața locului declarând decesul acestuia.

 

Polițiștii continuă cercetările și în acest caz, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

Sursă foto: Facebook

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite