Traficul rutier, închis total pe Bulevardul Republicii din Reșița, începând de marți, 5 iulie. Vor fi instituite restricții și în Triaj

 

Având în vedere extinderea lucrărilor executate de PORR Construct în cadrul proiectului de modernizare a transportului public electric efectuat cu tramvaiul în municipiul Reșița, începând de săptămâna viitoare vor fi instituite noi restricții în trafic, în cartierele Govândari și Triaj.

 

Începând de marți, 5 iulie, traficul rutier va fi restricționat pe Bulevardul Republicii din Reșița, odată cu închiderea tronsonului Intim – Victoria, de la intersecția cu Calea Caransebeșului până la intersecția cu strada Progresului. Șoferii având la dispoziție rute alternative pe Bulevardul Muncii, respectiv strada Făgărașului, artere pe care va fi introdusă și o cursă specială de transport public. „Pentru asigurarea continuității serviciului de transport public local, din cauza necesităților generate de lucrările la infrastructura de transport electric, traseul principal deviat în prezent pe Bulevardul Muncii va fi deservit suplimentar de un inel de circulație care cuprinde următoarele stații: Bulevardul Muncii – staţie Kaufland (capăt linie și stațiile intermediare până la Intim); Calea Caransebeşului – Institut; strada Făgărașului – Colegiul Mircea Eliade (alveolă), strada Făgărașului – Bazin Olimpic (alveolă); strada Făgăraşului – Ocico; Bulevardul Muncii – Kaufland. Aceasta va fi o legătură pentru sensul de mers Govândari – Centru, acces transport persoane care se deplasează în partea de sus a municipiului Reșița”, informează Primăria Reșița.

 

Tot începând din 5 iulie, circulația autovehiculelor va fi restricționată la o bandă de circulație pe ambele sensuri de deplasare în Triaj, de la intersecția Calea Caransebeșului – Calea Timișoarei (pasaj superior Intim) până la bifurcația Bulevardul A. I. Cuza – Bulevardul Revoluția din Decembrie.

 

De asemenea, rămân valabile și celelate restricții, precizează reprezentanții primăriei: „Bulevardul Republicii rămâne închis circulației autovehiculelor, iar intersecțiile Intim și Renk și legătura rutieră între strada Progresului și strada Țarcului rămân deschise. În zona Pasajului Intim pe sensul de mers în sus se restricționează în continuare circulația autovehiculelor, inclusiv breteaua spre strada Timișoarei, iar circulația se va desfășura în dublu sens pe cealaltă bretea a pasajului. Intersecția de la Intim funcționează ca sens giratoriu. Rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în aceste zone, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier”.

 

Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available