Traseul autobuzelor în Reșița va fi parțial deviat în cartierul Govândari. Vezi unde vor fi amplasate noile stații

 

Închiderea traficului rutier pe Bulevardul Republicii din Reșița – tronsonul cuprins între Kaufland și Victoria – a determinat schimbarea traseului pentru mijloacele de transport în comun. Pe durata restricțiilor, acestea vor circula (și) pe Bulevardul Muncii.

 

Transport Urban Reșița (TUR) a anunțat, astăzi, unde vor fi amplasate stațiile de autobuz pe Bulevardul Muncii din cartierul Govândari, acolo pe unde, începând de mâine, 25 mai, va fi redirecționată circulația mijloacelor de transport în comun. Măsura a fost luată deoarece traficul pe Bulevardul Republicii va fi închis pe tronsonul Kaufland (intersecția cu strada Făgărașului și Bulevardul Muncii) – Victoria (intersecția cu strada Progresului și strada Țarcului), în vederea executării lucrărilor prevăzute în proiectul de modernizare a transportului public electric în Reșița.

 

CITEȘTE ȘI: Atenție, șoferi! Se deschide șantierul în Govândari. Începând de miercuri, 25 mai, traficul pe Bulevardul Republicii va fi restricționat

 

Astfel, începând de mâine, 25 mai, accesul călătorilor în autobuze va fi posibil, în cartierul Govândari, din următoarele stații:

 

Fabrica de pâine – Intim (tur):

 

Stația Fabrica de pâine;

Stația Dedeman;

Stația Mol;

Stația Kaufland;

Stația Bulevardul Muncii, bl. 17;

Stația Bulevardul Muncii, bl. 13;

Stația strada Progresului, bl. 2;

Stația Victoria;

Stația fostul Billa (Carrefour);

Stația Intim.

 

Intim – Fabrica de pâine (retur):

 

Stația Intim;

Stația Victoria;

Stația Bulevardul Muncii, Restaurant Capitol;

Stația Bulevardul Muncii, bl. 12;

Stația Kaufland;

Stația intrare Cîlnicel;

Stația Mol;

Stația Salvare;

Stația Fabrica de Pâine.

 

„Restul stațiilor, atât pe relația Intim – Piața Republicii – Marginea, cât și retur, pe relația Marginea – Piața Republicii – Intim, rămân neschimbate. De asemenea, și graficele de circulație rămân neschimbate, însă vor putea exista întârzieri, în funcție de noile condiții de trafic”, informează reprezentanții TUR Reșița.

 

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite